להלן 6 השלבים שילמדו אתכם איך להכין קינואה עם בצל וגזר:
1. מקלפים את הבצל והשום, ושוטפים. ואז קוצצים את הבצל ושיני השום לקוביות קטנות.
2. מקלפים, שוטפים וקוצצים את הגזר לקוביות קטנות.
3. מחממים סיר עם שמן, ומטגנים את הבצל והשום כדקה עד להשחמה קלה במיוחד.
4. מוסיפים את הגזר ומטגנים בסיר על אש קטנה יחסית, תוך כדי ערבוב, במשך כשתיים או כשלוש דקות נוספות.
5. מוסיפים שתי כוסות קינואה ומטגנים את הקינואה עם הבצל, השום והגזר במשך כשתי דקות נוספות.
6. מוסיפים ארבע כוסות מים חמים, ומשאירים לבישול על אש בינונית למשך כ-5 עד 10 דקות נוספות.
תטעמו תוך כדי, ותעצרו את האש כשזה מרגיש לכם מוכן וטעים.
עד כאן לפוסט זה על מתכון לקינואה 🙂
ואם אתם כבר כאן, אולי תתעניינו גם במתכונים הבאים:
אנטריקוט בתנור
סלמון בטריאקי
מתכון לשקשוקה
מרק ירקות הכי טעים
קרדיט: התמונה בפוסט נלקחה מכאן.